• tubus-1

  100%-ban vegyszermentes tisztítás

  Az ózonos tisztító kezelés teljes egészében környezetbarát, mivel a fertőtlenítő kezelés végén a felhasznált ózon teljes egészében vissza alakul oxigénné,

 • kocsi

  Hatékony és biztonságos eljárás

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Legmodernebb technológia

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!

 • Cégünk egyik profilja a szellőzőrendszerek, légtechnikai rendszerek tisztítása. Az egész ország területén vállaljuk a légcsatornák professzionális tisztítását, melyet az ebben az iparágban nemzetközileg elismert, korszerű gépparkkal végzünk felkészült szakszemélyzettel.

  Konyhai elszívó ernyő tisztítás
  Központi szellőző rendszerek tisztítása
  Légcsatornák tisztítása
  Légtechnikai rendszerek tisztítása
  Konyhai elszívó rendszer tisztítás
  Komplex légtechnika rendszer tisztítás

  Tűzvédelmi szempontból szintén sarkalatos pont az elszívó rendszerállapota, hiszen egy szennyezett rendszer felgyorsítja a tűz terjedését.

  A zsíros konyhai elszívó csatornahálózata egyetlen szikra hatására lángtengerré válhat!! A nem tisztított, elhanyagolt rendszer a kórokozók, gombák, penész melegágya.

 • A konyhai elszívó rendszer tisztításának folyamata

  A folyamat azzal kezdődik, hogy az Ön kérésére a helyszínen felmérjük a feladatot, meghatározzuk a munka várható időtartamát, felmérjük a szennyezettség mértékét és minőségét. Szükség szerint kamerarendszerünkkel felvételeket készítünk. Közösen meghatározzuk, mely napszakban végezhető el a feladat. (Leggyakrabban az éjszakai munkavégzés az ideális) Ismertetjük Önnel korszerű berendezésünk működési elvét, mellyel más szolgáltatók 3napos tevékenységét akár egy éjszaka elvégezzük, kitűnő minőségben. Munkánk gépesítve végezzük, kevés kézi erővel. Konyhájában az eszközöket védőfóliákkal látjuk el, az eredeti állapotukban kapja tőlünk vissza.

  Az elvégzett munkát dokumentáljuk, a felvételeket előtte- utána állapot ) az Ön rendelkezésére bocsátjuk.
  Igazolást állítunk ki a tisztítási munkákról.

 • 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról

  196. § (5) A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző (szagelszívó) rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.

  Éttermekben, konyhákban félévente kötelező elvégeztetni a zsírmentesítő tisztítást

  A tisztítás elvégzéséről a Katasztrófavédelem bármikor bekérheti az igazolásodat. Ilyenkor általában 8 napon belül meg kell küldened a tisztításról készült jegyzőkönyveket a Hatóság részére. Egy helyszíni ellenőrzés során is fel kell tudni mutatni őket.

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás.

Lakások, üzletek, irodák, ipari létesítmények fertőtlenítése, légtisztítás-felületvédelem

Hotelek  Panziók  Apartmanok Szálláshelyeknek nyújtott szolgáltatások

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása és védelme. Mohás, algás homlokzat tisztítás 3 lépésben

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!