• ClipartKey_2536642-e1645954880427

  Ipari szárazgőz tisztítás!

  A leghatékonyabb technológia segítségével tisztítunk, fertőtlenítünk és megfelelő higiéniai körülményeket teremtünk.

 • kocsi

  Innovatív technológia!

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Teljeskörű minőség garancia!

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Segítünk, hogy matraca tökéletesen tiszta és higiénikus legyen!

 • A vendégfogadás elengedhetetlen feltétele a megfelelő higiéniai környezet biztosítása!

  Cégünk komplex szolgáltatást nyújt szállodák, panziók részére, melynek elvégzése után nem csak a magasfokú higiénia és  tisztaság garantált , hanem a szállodai minősítő rendszerben is értékes pontok várhatóak.

 • Megfelelés a minősítőrendszernek

  Biztosan önök is tisztában vannak a Hotelstars union minősítő rendszerének    kritériumaival.
  Cégünk elvégzi az önök számára kötelezően előírt évi párnatisztítást, továbbá elérhető szolgáltatásaink közé tartozik a Hotelstars union minősítő rendszer 73-as kritériumának megfelelő technológiával való matractisztítás. A szolgáltatás elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, melyet a revizoroknak tudnak bemutatni. A szolgáltatás elvégzése önöknek 10 pontot jelent a pontrendszerben.

 • Szálláshelyek, Szállodák, Apartmanok, Panziók matracainak szakszerű mélytisztítása

  Napjainkban egyre nagyobb az igény mind a vendégek mind a szállásadók részéről,  hogy  a fekvőhelyek  tiszták és kórokozóktól menetesek legyenek. Minden matrac kiemelt kockázatot rejt magában egészségügyi szempontból, ezért ahol gyakori az ágyat használók változása (pl. szálláshelyek) ott az egészségügyi törvény szerint is rendszeresen el kell végezni a matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését.

  Előnyök, amiért érdemes minket választani:

  Innovatív technológia

  Költségkímélő – nem kell drága eszközparkba invesztálni, szolgáltatásunkat elegendő évente két alkalommal megrendelni.

  Környezetbarát – vegyszermentesen száraztechnológiával tisztítjuk matracát

  Kockázatmentes – nem juttat allergén anyagokat a környezetbe

  Gyors-hatékony

  A szoba a tisztítás után azonnal kiadható

  Figyelembe vesszük a szálláshely telítettségét, rugalmasan, gyors és szakszerű kivitelezéssel végezzük a hét mindennapján a munkánkat.

  Tippünk a sikeréhez: Nyerjen versenyelőnyt, és használja kommunikációs eszközeit arra, hogy rámutasson, hogy szállodája nemcsak a legjobb alvási kényelmet, hanem a lehető legjobb alváshigiéniát is biztosítja.

Hosszantartó védelem a kórokozók ellen, akár 90 napig !!!

 • OZONTECH-GUARD FERTŐTLENÍTŐ FELÜLETKEZELÉS

   

  Szállodák, hotelek, panziók, apartmanok kezelése

  MEGVÁLTOZTAK AZ ELVÁRÁSOK A TISZTASÁGGAL SZEMBEN

  A közelmúlt eseményei megváltoztatták a tisztasággal kapcsolatos elvárásokat! Ha a vendégek bizalmát vissza megakarjuk nyerni biztosítani kell a őket , hogy a szemmel látható tisztasággal együtt a mikrobiológiai tisztaság is rendben van. A hagyományos takarítás során végzett fertőtlenítéssel a legnagyobb gondosság mellett sem biztosítható az elvárt mikrobiólógiai tisztaság – azaz a fertőzés továbbadásának teljes kizárása. Az Ozontech-Guard technológiával  megnyerheti a bizalmát a vendégeinek. Minden felületre alkalmazható, akár 90 napos védelmet nyújt! Minden Ozontech-Guard technológiával kezelt területet hitelesítő matricával látunk el, és tanúsítványt állítunk ki amellyel kommunikálni tudják vendégei felé, hogy önök mindent megtesznek a biztonságos, higiénikus környezetért!

  Technológiánkról tudjon meg többet

 • Recepciók, közösségi terek kezelése

  ADJUK MEG AZT AMI A LEGFONTOSABB: BIZTONSÁGÉRZET

  A nagy forgalmú, nagy létszámú közösségi terek használata során a legnagyobb a fertőzés veszélye. A sokak által érintett felületek számtalanszor képesek továbbadni ugyanazt a fertőzést újra meg újra! A hagyományos fertőtlenítési eljárásokkal nem lehet ez ellen védekezni mert a frissen és alaposan fertőtlenített felület is csak az első érintőnek nyújt biztonságot. Ezt már mindenki tudja és ennél nagyobbak az elvárások. Az általunk alkalmazott technológia képes megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Maximális hatékonyság azonnal, és hosszantartó védelem minden felületen!

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 • SZÁLLODAI KÁRPITTISZTÍTÁS

  Nagy igénybevételnek kitett kárpitokat tisztítunk

  A szállodai bútorkárpitok az átlagosnál jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, miközben a vendégek egyik legalapvetőbb elvárása, hogy minden makulátlanul tiszta és friss legyen. Mi ehhez az elváráshoz igazodunk.

  Szolgáltatásaink palettáján megtalálható a kanapé, matrac, fotel, kárpitos szék, ülőgarnitúra , kárpitozott bútorok, szőnyegek antibakteriális tisztítása.

 • Teljes tisztaságot és frissességet adó technológia, öko szárazgőzzel ♻️

  A gőz felfrissíti a szöveteket, élénkíti színűket a szennyeződések és szagnyomok eltávolítása mellett.

  Innovatív technológiánk és professzionális gépeink lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést amely biztosítja a kárpitok gyors száradási idejét, így a tisztított felület 1-2 órán belül ismét használatba vehető.

  Technológiánkról tudjon meg többet

 • Önökkel közösen előre egyeztetett időpontokban el tudjuk végezni az éves, féléves ütemezett nagy kárpittisztítási munkákat, de gyorsan tudunk reagálni a hirtelen felmerülő, előre nem látott feladatokra is.

Az üvegek tisztasága a szolgáltató igényességét prezentálja!

 • Ablakok, üvegfelületek tisztítása

  „Egy üvegfelület egy kulturált környezetben olyan mint egy borospohár egy neves étteremben.” Ragyognia kell szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól mentesen.

  Társaságunk egyik fő profilja közé tartozik az ablaktisztítás is, ami körültekintő és speciális módszereket igényel.

 • Irodáknak,szállodáknak, társasházaknak, ipari létesítményeknek, magánszemélyeknek

  Az ablakok tisztasága különösen fontos, hiszen nagyban hozzájárulnak a komfortérzetünkhöz . Az eredmény látványos, gyors és hatékony,  8 méteres magasságig teleszkópos technikát is alkalmazunk igény szerint, így a kirakatüvegeket felállványozás nélkül is tökéletesen megtudjuk tisztítani, amely a megrendelőknek gazdaságosabb.

  Továbbá vállaljuk  üvegerkélyek, üvegtetők, télikertek, napelemek tisztítását.

 • Üvegek felületvédő impregnálása!

  Üveg termékünk elsősorban sík, ugyanakkor bármely üveg felületekre optimalizált. Láthatatlan és öntisztuló védelmet nyújt a víz- és szennyeződések ellen.

  Aktív védelmet nyújt minden üvegfelületen és véd bármilyen szennyeződéstől, folyadéktól, ezen belül az időjárás miatti szennyeződésektől is. A hidrofób nano-oldószer lehetővé teszi a széleskörű alkalmazási lehetőséget, és ezáltal az anyagok szárazon és tisztán tartásának leegyszerűsített eljárását biztosítja bárki számára. Ellenáll az UV sugárzás káros hatásainak.

  Kültéri és beltéri felületeken: épülethomlokzatok üveg felületei, -ablakok, üvegezett ajtók, -tükrök, zuhanykabinok üvegfelületei, -egyéb belsőépítészeti elemek, -napelemek, -üveg képzőművészeti alkotások

  TULAJDONSÁGOK

  Azonnali és hosszantartó védelem, biztonságos és könnyen alkalmazható, a tisztítás gyakoriságát jelentősen csökkenti, véd a savas esőtől és a további szennyeződéstől, vízfoltól-vízkőtől, teljes védelem az elszennyeződés ellen, biztonságos, környezetbarát, nem éghető, nem hagy maradványokat, nem változtatja meg a kezelt felület textúráját a száradás után.

   

Wellnes- SPA higiénia

 • Szállodai  úszómedence és SPA takarítás

  Itt a színvonal a legfontosabb, hogy a vendégek észre se vegyék üzemi időben a személyzetet.
  A beltéri víztér, a pihenőegységek, a szabadtéri napozóteraszok és medencék tisztítása mellett igény esetén az élménymedencék és az élményelemek tisztítását is vállaljuk. A szállodai spa-k esetében meghatározó a vendégek társadalmi státusza ennek megfelelően végezzük el a feladatot megjelenésben és munkaminőségben egyaránt.
  Erre a területre jellemző, a vendégek kezeléseinél alkalmazott masszázsolaj és egyéb vivőanyagok az emberi testről a környezetbe kerülése. Ilyen például a medence szélén való lerakódás, amely “zsírcsíkot” képez. Ez meleg, nedves környezetben a kórokozók melegágya, így azonnal orvosolni kell az emiatt kialakult problémát. Ráadásul rontja a helyiség vagy az adott medence esztétikai megjelenését is.

 • Szállodai Wellness takarítás

  Ide tartoznak olyan wellness specifikus helyiségek, melyeknek nagy higiénés követelményeknek kell megfelelniük, és rendszerint kényes anyagok borítják a felületeket.
  Így fontos, hogy szakszerűen, hozzáértéssel legyenek tisztítva. Ilyenek a kiszolgálóhelyiségek, élménymedencék, gőzkabinok, sókamrák, a különféle szaunafülkék, a masszázs és egyéb kezelő helyiségek.
  Itt is kiemelten fontos a testzsír lerakódások eltávolítása.

Biztonság és higiénia a konyhában!

 • Légcsatorna és szellőző rendszerek tisztítása

  Cégünk egyik profilja a szellőzőrendszerek, légtechnikai rendszerek tisztítása. Az egész ország területén vállaljuk a légcsatornák professzionális tisztítását, melyet az ebben az iparágban nemzetközileg elismert, korszerű gépparkkal végzünk felkészült szakszemélyzettel.

  Konyhai elszívó ernyő tisztítás
  Központi szellőző rendszerek tisztítása
  Légcsatornák tisztítása
  Légtechnikai rendszerek tisztítása
  Konyhai elszívó rendszer tisztítás
  Komplex légtechnika rendszer tisztítás

  Tűzvédelmi szempontból szintén sarkalatos pont az elszívó rendszerállapota, hiszen egy szennyezett rendszer felgyorsítja a tűz terjedését.

  A zsíros konyhai elszívó csatornahálózata egyetlen szikra hatására lángtengerré válhat!! A nem tisztított, elhanyagolt rendszer a kórokozók, gombák, penész melegágya.

 • A konyhai elszívó rendszer tisztításának folyamata

  A folyamat azzal kezdődik, hogy az Ön kérésére a helyszínen felmérjük a feladatot, meghatározzuk a munka várható időtartamát, felmérjük a szennyezettség mértékét és minőségét. Szükség szerint kamerarendszerünkkel felvételeket készítünk. Közösen meghatározzuk, mely napszakban végezhető el a feladat. (Leggyakrabban az éjszakai munkavégzés az ideális) Ismertetjük Önnel korszerű berendezésünk működési elvét, mellyel más szolgáltatók 3napos tevékenységét akár egy éjszaka elvégezzük, kitűnő minőségben. Munkánk gépesítve végezzük, kevés kézi erővel. Konyhájában az eszközöket védőfóliákkal látjuk el, az eredeti állapotukban kapja tőlünk vissza.

  Az elvégzett munkát dokumentáljuk, a felvételeket előtte- utána állapot ) az Ön rendelkezésére bocsátjuk.
  Igazolást állítunk ki a tisztítási munkákról

 • 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról

  196§ (5) A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző (szagelszívó) rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.

  Éttermekben, konyhákban félévente kötelező elvégeztetni a zsírmentesítő tisztítást

  A tisztítás elvégzéséről a Katasztrófavédelem bármikor bekérheti az igazolást. Ilyenkor általában 8 napon belül meg kell küldeni a tisztításról készült jegyzőkönyveket a hatóság részére. Egy helyszíni ellenőrzés során is fel kell tudni mutatni őket.

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás innovatív technológiával.

Lakások, üzletek, irodák, ipari létesítmények fertőtlenítése, légtisztítás-felületvédelem

Az ipari takarítás szolgáltatásunkba tartoznak azok az épületek tisztítása, amelyek speciálisabb és komplexebb tervezést, eszközöket kívánnak.

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása és védelme. Mohás, algás homlokzat tisztítás 3 lépésben

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!