• tubus-1

  100%-ban vegyszermentes tisztítás

  Az ózonos tisztító kezelés teljes egészében környezetbarát, mivel a fertőtlenítő kezelés végén a felhasznált ózon teljes egészében vissza alakul oxigénné,

 • kocsi

  Hatékony és biztonságos eljárás

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Legmodernebb technológia

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Egyetlen kezeléssel tartósan higiénikussá tesszük otthonát!!!

 • Ozontech-Guard fertőtlenítő felületkezelés

  Innovatív technológiát alkalmazunk amely megfelel a környezetvédelmi elvárásoknak és a higiéniával szemben megnövekedett igényeknek.Az Ozontech-Guard technológia egy  új  generációs Biosafe biocid anyagot használva Tartós Antimikrobiális Felületi Védelmet létesít , amely képes akár 90 napig meggátolni a kórokozók megtapadását és elszaporodását ezzel a keresztfertőzés továbbadását.

 • Légtisztítás

  A levegőben lévő baktériumok, a penész és a penészgomba, a légkondicionáló rendszerének sötét mélyedésein belül alkotnak telepeket. A koncentrált antibakteriális oldatot ultra finom köddé porlasztjuk, mely több száz millió mikroszkopikus nano méretű tisztítórészecskét tartalmaz. Ezek képesek  bárhová eljutni az adott térben.

 •  Ozontech-Guard technológia

  Cégünk fő tevékenységei közé tartozik az Ozontech-Guard technológiával való légtisztítás, felületvédelem és fertőtlenítés.

  Mi is az Ozontech-Guard tecnológia?

  100% vegyszermentes és biztonságos légtisztító, fertőtlenítő és szagtalanító eljárás, amely ötvözi a legfejlettebb nanotechnológiát és az ózonos fertőtlenítés módszerét. 

  Kis és nagy létszám befogadására alkalmas helyiségek fertőtlenítésével egyaránt foglalkozunk.

  Az ózontechnológián alapuló eljárás ki van egészítve egy enzimes oldat fehérködbe juttatásával, melynek hatására antimikrobiális bevonat, szabad szemmel nem látható filmréteg képződik az alkalmazott helyiség felületein.

   A fertőtlenítő eljárás hosszan tartó védelmet biztosít a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben, hiszen a vékony filmréteg miatt a felületekre kerülő kórokozók elpusztulnak.

  A Biosafe-Mobgraz/2 antimikrobiális hatóanyag használata veszélytelen, SGS és TÜV vizsgálatokkal bizonyított, hogy elpusztítja a vírusok, baktériumok és spórák 99,9%-át.

  A hagyományos vegyszerekkel szemben az általunk alkalmazott technológia ellen a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kialakítani.

Hosszantartó fertőtlenítő hatás. 100%-ban klórmentes!
Antimikrobiális-baktérium,gomba-és vírusölő

 • Ózonos fertőtlenítés

  Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos ezért a lakások teljes fertőtlenítésének az igénye hívta életre az ózonos fertőtlenítést.
  A makacs, kellemetlen szagok teljes megszüntetése környezetbarát ózontechnológiával történik. Az ózon gáz halmazállapotú, így egyidőben fertőtleníthető vele a lakás légtere és minden berendezése is. Könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, ágymatracba, ágyneműbe és minden nehezen hozzáférhető helyen ki tudja fejteni fertőtlenítő hatását. Megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba-spórákat, bogarakat, hangyákat, csótányokat poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is. Semlegesíti a dohányfüstöt és egyéb kellemetlen szagokat, friss és egészséges teret hagy maga után. Az ózonos fertőtlenítő eljárásunk maximálisan környezet- és családbarát. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

 • Az ózongenerátor gyakori felhasználási területei

  Autó és autóklíma tisztítás: Az ózonos fertőtlenítés teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.

  Klímafertőtlenítés
  Az ózon a mélyre hatol és teljesen kiírtja a klímákban a bűzt okozó baktériumokat. Sokkal hatékonyabb klímafertőtlenítő, mint bármelyik vegyszer

  Pincék, dohos, penészes gombás helyiségek karbantartása
  Az ózon kezelő készülék eltünteti a kellemetlen szagokat, megszünteti a penészt, elpusztítja a gombás fertőzéseket

  Éttermek, hotelek, boltok fertőtlenítése
  Az ózon kezelő készülék könnyen elbánik a sütéssel, főzéssel járó kellemetlen szagokkal, megszűnteti a vizesedés, a tűzeset okozta erős szagokat is. Azokat csírájában elfojtja.

  Kórházak, rendelők, műtők, laborok fertőtlenítése
  Az ózon lebontja a vírusokat és a baktériumokat. Sterilizáló hatása kiemelkedően magas.

  Állat telepek fertőtlenítése
  Az ózon jelentősen csökkenti, az állatok által okozott erős szagokat, fertőzéseket.

  Lakások, családi házak – otthoni felhasználás
  Dohányzás, tűzeset utáni szagtalanítás, fertőtlenítés. Tűzeset, beázás után szagtalanítás, fertőtlenítés, kiválóan használható az alábbi esetekben: tűz -beázás -penészedés -dohányfüst – kártevő írtás/atkák.

 • Előkészületek

  Az ózongáz fertőtlenítésre használt koncentrációban mérgező hatású, ezért a kezelés alatt senki sem tartózkodhat a lakásban. A növényeket és állatokat is el kell távolítania erre az időre. A kezelés végeztével alaposan kiszellőztetve, biztonságosan adjuk át a lakást. Az ózon rövid idő alatt tiszta oxigénné bomlik, ezért az ózonos fertőtlenítéssel semmi veszélyes anyag nem marad a kezelt területen!

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 • Hidegködös légtérfertőtlenítés

  Gyors, nagy hatékonyságú fertőtlenítő eljárás, mely kíméletlenül lecsap a kórokozókra, de nem tesz kárt a felületekben, berendezésekben.

 • Az alkalmazott eljárás folyamata

  A folyamat két fő lépésből áll:

  diffúzió során az általunk alkalmazott BIOSAFE-GUARD/2 antibikrobiális folyadék köddé alakul, a köd szétterjed a zárt térben, és elkezdi kifejteni a hatását a helyiségben.

  behatási idő során a képződött köd reakcióba lép a felületeken található mikroorganizmusokkal, amelynek hatására a kórokozók elpusztulnak. Az ezüst részecskéknek köszönhetően az antimikrobiális hatás spektruma szélesebb és tartósabb, mintha csak hidrogén-peroxid lenne jelen önmagában

 • A BIOSAFE-GUARD/2 , hidegköd képzéssel történő fertőtlenítés fő előnyei

  A ködképző gép erőteljes légáramlatot biztosít a helyiségben, apró cseppekre porlasztja a fertőtlenítőszert és tartósan lebegő állapotban tartja a képzett cseppeket. Mindez lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszer-cseppek gyakorlatilag mindenhova eljussanak és a tökéletesen befedjék a felületet, a lehető legjobb fedést biztosítva a kezelendő felületeken.

  A felületeken képződött antimikrobiális filmbevonat időben kiterjesztett védelmet biztosít, így a felületek tartósabban is megvédhetők a rájuk kerülő kórokozóktól.

  Vannak olyan hatóanyagú szerek, melyek – ködképzésre is alkalmasak – maradvány nélkül bomlanak le (pl. hidrogénné és oxigénné), és semmilyen káros hatást nem fejtenek ki. Ezeket alkalmazzuk élelmiszeripari területen

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás innovatív technológiával.

Szállodák, társasházak, ipari létesitmények különböző építőipari munkák utáni  nagytakarítása és felülettisztítása.

Hotelek  Panziók  Apartmanok Szálláshelyeknek nyújtott teljeskörű szolgáltatások.

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása és védelme. Mohás, algás homlokzat tisztítás 3 lépésben

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!