• tubus-1

  100%-ban vegyszermentes tisztítás

  Az ózonos tisztító kezelés teljes egészében környezetbarát, mivel a fertőtlenítő kezelés végén a felhasznált ózon teljes egészében vissza alakul oxigénné,

 • kocsi

  Hatékony és biztonságos eljárás

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Legmodernebb technológia

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!

Cégünk olyan komplex, megbízható fertőtlenítő és tisztító eljárásokat kínál, amik a környezetbarát megoldások mellett még a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelelnek. Intézmények, középületek, orvosi rendelők, lakások, üzlethelyiségek fertőtlenítésével és száraz gőztisztításával foglalkozunk.

Csapatunk minden tagja elkötelezett a minőségi munkavégzés mellett. Számunkra fontos, hogy minden egyes ügyfél – legyen szó lakossági vagy közületi megbízásról – maximálisan elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással.

Az általunk alkalmazott innovatív technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni. Mi bármikor rendelkezésre tudunk állni, legyen szó kárpit vagy szőnyegtisztításról, üvegtisztításról vagy fertőtlenítésről. Ezzel önöknek időt és energiát spórolva egy kézben összpontosulnak a feladatok.

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás.

Lakások, üzletek, irodák, ipari létesítmények fertőtlenítése, légtisztítás-felületvédelem

Hotelek  Panziók  Apartmanok Szálláshelyeknek nyújtott szolgáltatások

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása és védelme. Mohás, algás homlokzat tisztítás 3 lépésben

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!