Hunguest Hotel Panoráma

Mészkőhomlokzat és erkélyüveg tisztítás

Csapatunk egy hévízi szállodánál járt, ahol az erkélyüvegek és alumíniumok megtisztítása mellett a mészkőhomlokzat tisztítására is sor került. A mészkő tisztítása gondos odafigyelést igényelt, úgy gondoljuk, hogy elégedettek lehetünk az eredménnyel. A mészkőre festett régi felirat eltávolítása a homokszórás technológiáján keresztül valósult meg.

Homlokzat tisztítás- Arkánum Hotel Balatonmáriafürdő

Egy épület homlokzata az első látvány ami fogadja a létesítménybeérkezőket és ez az a felület ami ki van téve az időjárás viszontagságainak, pornak, algásodásnak.  Újrafestetni nagyon sokba kerül és nem is mindig indokolt.  A homlokzattisztítás révén az épület visszakapja élénk színét és igényes megjelenést kölcsönöz.

Légtisztítás-fertőtlenítés-felüledvédelem

A Flextronics International Kft. zalaegerszegi telephelyén 7000 légköbméter gyárcsarnok fertőtlenítésére került sor. Légtisztító és felületvédő eljárásunk eredményességét a laboratóriumi eredmények is alátámasztják. Az eredmény alapján olyan szintű steril állapot jött létre, mint egy szívsebészeti műtőben.Az alacsony mikroba szám a felületeket bevonó antimikrobiális rétegnek is köszönhető, mely védőréteg egy enzimes anyag beporlasztásával jött létre.

Ablak-és Homlokzati üvegfelület tisztítás

A hévízi NaturMed Hotel Carbona üvegeinek csillogása szintén az Ozon-tech Kft csapatának köszönhető.

A tisztítás során több féle technológia is alkalmazásra kerül, köztük innovatív száraz gőz technológiánk, amellyel széleskörű hasznosíthatóságából adódóan sok más területen is tudunk dolgozni.

Kárpittisztítás

A kereskedelmi szálláshelyeken előszeretettel veszik igénybe szolgáltatásainkat. A kárpitok, szőnyegek és ágymatracok tisztítása során eltűnnek a szövetekben megbúvó atkák és kellemes, friss illat járja át a helyiségeket.

A hétvégén egy apartman házban jártunk, ahol az étkező székei kapták vissza élénk színűket és eltűntek a foltok, szennyeződések is. Továbbá sor került a szőnyegek tisztítására és az ágymatracok antibakteriális kezelésére.

Hajókozmetika

Csapatunk hasznosan töltötte idejét az alsóörsi kikötőben, a nap folyamán egy  Sedna típusú hajó fedélzettisztítása mellett sor került a hajótest oldaláról való vízkő eltávolításra és waxolásra.

Hunguest Hotel Panoráma-Impregnálás

Mészkő homlokzat színének élénkítése, mélyítése, vizes hatás keltése. Az impregnálás hatására a felüet vízlepergetővé válik , nem tud a moha és alga megtelepedni a pólusokban.

 

Ablak-és Homlokzati üvegfelület tisztítás

Keszthelyen a Gadácsi autóház ablakainak, üvegfelületeinek ragyogása szintén az Ozon-tech csapatának munkáját dicséri.

BL Yacht Club

A balatonlellei BL Yacht Clubban egy Crowline hajó összes bőrfelületének mélytisztítására és ápolására került sor a fedélzet tisztítása és a kabin takarítása mellett!