• tubus-1

  100%-ban vegyszermentes tisztítás

  Az ózonos tisztító kezelés teljes egészében környezetbarát, mivel a fertőtlenítő kezelés végén a felhasznált ózon teljes egészében vissza alakul oxigénné,

 • kocsi

  Hatékony és biztonságos eljárás

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Legmodernebb technológia

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 • Homlokzatok tisztítása és védelme

  A homlokzat az épület arca

  A homlokzat burkolata meghatározza az egész építményről alkotott benyomásunkat. Számtalanszor rácsodálkozunk azokra az épületekre, amelyeket egy alapos tisztítás után megtekintünk. Mintha egy szürke csomagolóanyagból vettük volna ki a gyönyörű épületet.

  Miért tisztítsuk?

  Az épület esztétikai értéke mellett a káros környezeti hatások elleni védettségét is csökkenti a tartósan elszennyeződött homlokzat. Egy ártatlannak látszó porréteg már növeli a felületen megtapadó savas csapadék mennyiségét. A víz párolgásával a híg savas oldat egyre töményebbé válva mikroszkopikus méretű bemarásokat idéz elő a felületen. A folyamat ismétlődésével a homlokzat anyaga porózussá válik.

  A szivacsossá vált anyagban végül olyan mélyreható fagykárosodások keletkeznek melyek csak a homlokzat jelentős összegeket felemésztő teljes felújításával orvosolhatók. Egy tisztítás több évvel, a korszerű védőanyagok alkalmazása pedig akár több évtizeddel is meghosszabbíthatja a homlokzatok élettartamát.

 • Mohás, algás homlokzat tisztítása 3 lépésben

  A modern, hőszigetelt homlokzatok egy idő után egyre jobban elszennyeződnek. Ennek oka nem elsősorban a szálló por és korom, hanem az felületen megtelepülő algák, mohák és zuzmók.

  Algamentesítés

  A moha, alga eltávolítása tisztítószerrel, melyet alacsony nyomású permetezéssel viszünk fel a homlokzatra.

  vízes öblítés

  A felület öblítése nagynyomású géppel, a megfelelő fúvóka alkalmazásával, hogy a homlokzat felületét a lehető legjobban kíméljük.

  Megelőzés

  Javasoljuk a homlokzat impregnálását egy  védőréteg felhordásával alacsony nyomású permetezéssel. A felületen egy láthatatlan filmréteg keletkezik, amely megakadályozza, hogy alga, penész és moha telepedjen meg a felületen.

 • Impregnálás

  Nem elég csak tisztítani, de védeni is kell a felületet

  A megtisztított felület védelmét védőanyaggal történő átitatással (impregnálással) érhetjük el. Az impregnáló anyagnak a nedvesség és por taszítása mellett el kell viselnie a homlokzatot érő jelentős UV sugárzást, emellett nem szabad csökkentenie az építőanyag pórusainak pára és gázátbocsátó képességét sem. Ezen feltételeket egyedül a különböző vivőanyagokkal (szerves oldószer, alkohol, víz) a felületre felhordható szilikongyanták elégítik ki.

  A felületen és a kapillárisok falán kialakuló szilikonréteghez semmi nem tapad így arról a szilárd szennyeződés leválik, az esővíz pedig legurul anélkül, hogy a kapillárisokba beleszívódna. Az ilyen módon öntisztulóvá váló homlokzatoknál még a fal mélyebb rétegeiben felszivárgó, vagy repedéseken a mélyebb rétegekbe jutó víz sem gyűlik össze és okoz fagysérüléseket, mivel az impregnálás ellenére is nyitott kapillárisokon keresztül a kipárolgás és száradás biztosított.

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás.

Lakások, üzletek, irodák, ipari létesítmények fertőtlenítése, légtisztítás-felületvédelem

Hotelek  Panziók  Apartmanok Szálláshelyeknek nyújtott szolgáltatások

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Kültéri felületek, homlokzatok tisztítása és védelme. Mohás, algás homlokzat tisztítás 3 lépésben

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!