• ClipartKey_2131379-e1645453325446

  Cégek, magánszemélyek figyelmébe!

  Rendelkezünk minden ismerettel, ipari szerekkel és gépekkel melyek a homlokzat tisztítás munkákhoz szükségesek.

 • kocsi

  Innovatív technológia!

  Az átalunk alkalmazott technológia révén több szolgáltatási terület is lefedhető, így nincs szükség több céget is megkeresni, árajánlatokat kérni, időpontot egyeztetni.

 • kezcseppel

  Teljeskörű minőség garancia!

  Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Szeretne higiénikusabb környezetben élni? Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 • Homlokzatok tisztítása és védelme

  A homlokzat az épület arca

  A homlokzat burkolata meghatározza az egész építményről alkotott benyomásunkat. Számtalanszor rácsodálkozunk azokra az épületekre, amelyeket egy alapos tisztítás után megtekintünk. Mintha egy szürke csomagolóanyagból vettük volna ki a gyönyörű épületet.

  Miért tisztítsuk?

  Az épület esztétikai értéke mellett a káros környezeti hatások elleni védettségét is csökkenti a tartósan elszennyeződött homlokzat. Egy ártatlannak látszó porréteg már növeli a felületen megtapadó savas csapadék mennyiségét. A víz párolgásával a híg savas oldat egyre töményebbé válva mikroszkopikus méretű bemarásokat idéz elő a felületen. A folyamat ismétlődésével a homlokzat anyaga porózussá válik.

  A szivacsossá vált anyagban végül olyan mélyreható fagykárosodások keletkeznek melyek csak a homlokzat jelentős összegeket felemésztő teljes felújításával orvosolhatók. Egy tisztítás több évvel, a korszerű védőanyagok alkalmazása pedig akár több évtizeddel is meghosszabbíthatja a homlokzatok élettartamát.

 • Mohás, algás homlokzat tisztítása 3 lépésben

  A modern, hőszigetelt homlokzatok egy idő után egyre jobban elszennyeződnek. Ennek oka nem elsősorban a szálló por és korom, hanem az felületen megtelepülő algák, mohák és zuzmók.

  Algamentesítés

  A moha, alga eltávolítása tisztítószerrel, melyet alacsony nyomású permetezéssel viszünk fel a homlokzatra.

  vízes öblítés

  A felület öblítése nagynyomású géppel, a megfelelő fúvóka alkalmazásával, hogy a homlokzat felületét a lehető legjobban kíméljük.

  Megelőzés

  Javasoljuk a homlokzat impregnálását egy  védőréteg felhordásával alacsony nyomású permetezéssel. A felületen egy láthatatlan filmréteg keletkezik, amely megakadályozza, hogy alga, penész és moha telepedjen meg a felületen.

 • Impregnálás

  Nem elég csak tisztítani, de védeni is kell a felületet

  A megtisztított felület védelmét védőanyaggal történő átitatással (impregnálással) érhetjük el. Az impregnáló anyagnak a nedvesség és por taszítása mellett el kell viselnie a homlokzatot érő jelentős UV sugárzást, emellett nem szabad csökkentenie az építőanyag pórusainak pára és gázátbocsátó képességét sem. Ezen feltételeket egyedül a különböző vivőanyagokkal (szerves oldószer, alkohol, víz) a felületre felhordható szilikongyanták elégítik ki.

  A felületen és a kapillárisok falán kialakuló szilikonréteghez semmi nem tapad így arról a szilárd szennyeződés leválik, az esővíz pedig legurul anélkül, hogy a kapillárisokba beleszívódna. Az ilyen módon öntisztulóvá váló homlokzatoknál még a fal mélyebb rétegeiben felszivárgó, vagy repedéseken a mélyebb rétegekbe jutó víz sem gyűlik össze és okoz fagysérüléseket, mivel az impregnálás ellenére is nyitott kapillárisokon keresztül a kipárolgás és száradás biztosított.

Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matrac tisztítás, ablak- és üvegtisztítás innovatív technológiával.

Az ipari takarítás szolgáltatásunkba tartoznak azok az épületek tisztítása, amelyek speciálisabb és komplexebb tervezést, eszközöket kívánnak.

Hotelek  Panziók  Apartmanok Szálláshelyeknek nyújtott teljeskörű szolgáltatások.

Teljeskörű ápolás,tisztítás Felületvédő bevonatok hidrofób védőbevonat szövetekre

Szállodák, társasházak, ipari létesitmények különböző építőipari munkák utáni  nagytakarítása és felülettisztítása.

 • Professzionális ipari berendezések
 • Gyorsaság , hatékonyság, precizitás
 • Gyors válaszadás,
  ingyenes tanácsadás
 • Szakértelem, megbízhatóság, rugalmasság

Szabaduljon meg a legellenállóbb kórokozóktól is káros hatású vegyszerek nélkül!