Hűtőgépjárművek és egyéb teherautók rakterének ózonos fertőtlenítése, szagtalanítása

A hűtőkamionok és egyéb áruszállító teherautók rakterében különféle áruk szállítása történik, különféle helyekről illetve helyekre. Lehetnek olyan anyagok is a szállított áruk között amelyek kellemetlen szagúak, a csomagolásukon por, kórokozók telepedhet meg vagy gyorsan romlandóak.

Az Ozon-tech technológia vegyszer nélkül 99,99%-os hatékonysággal, gyorsan pusztítja el a mikroorganizmusokat és megszünteti a kellemetlen szagokat.

A kezelés rövid idő alatt elvégezhető, a teherautó telephelyén, vagy akár a rakodás helyszínén is.

Az Ozon-tech technológiájú raktér-fertőtlenítés előnyei:

Az ózonnak köszönhetően 100% vegyszermentes és környezetbarát, száraz fertőtlenítés. Erős fertőtlenítő, antibakteriális, vírusölő és szagtalanító eljárás. Élelmiszerekkel kompatibilis és a frissességüket támogatja. Rövid idő alatt elvégezhető: általában 20-45 perc. Telephelyen, vagy rakodási helyszíneken is elvégezhető az eljárás. (Áruval feltöltött raktérben is elvégezhető).

A raktér biztonságos, hatékony, vegyszermentes, gyors fertőtlenítésére a legjobb megoldás az Ozon-tech eljárás használata.

A raktér ózonos kezelése biztosítja a megfelelő higiénikus körülményeket az erre érzékeny áruféleségek szállításának folyamán.

Az ózongenerátor használatával a raktérbe kerülő erős koncentrációjú ózon elpusztít minden vele találkozó bakteriális, vírusos, penészes molekulát. A szemmel nem látható kórokozók, mikroorganizmusok a kezelés végére megsemmisülnek és a raktérben tiszta, vegyszermentes, oxigéndús légtér lesz.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.